Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Programlar-Muzikler-Filmler-Oyunlar
Tek Link İndirmenin Keyfi Tüm Üyelerimiz Faydalanabilir
Arkadaşlar ben sitenizin yeni sahibiyim Moderatör ve yönetici Alımları Başlamıştır Bilginize
bana ulaşmanız için e-mail adresim: serpiljokey@hotmail.com adresine mail atmanız yeterlidir. Saygılarımla Serpil_Jokey
Bu oyunda hile yapabilmek için öncelikle ana haritadayken TAB tuşuna basarak haritanın hemen altında bulunan komut satırını açın. Buradan verilen kodları yazın, sonra ENTER tuşuna basyn.
Nwconlyamodel : Kasabalarınızdaki tüm binaları inşa eder. Nwcsirrobin : Senaryoyu kaybettirir. Nwctrojanrabbit : Senaryoyu kazandırır. Nwcavertingoureyes : Seçili komutana 35 tane Archangel verir. Nwcantioch : Seçili komutana ilkyardım çadırı, ballista ve cephane arabası verir. Nwcigotbetter : Seçili komutan bir seviye atlar. Nwccastleanthrax : Seçili komutanın şansını en üst düzeye çıkarır. Nwccoconuts : Seçili komutana sınırsız hareket puanı verir. Nwcmuchrejoicing : Seçili komutanyn moralini en üst düzeye çıkarır. Nwcalreadygotone : Haritadaki tüm büyülü eşyaların yerini gösterir. Nwcgeneraldirection : Tüm haritayı açar. Nwcshrubbery : Tüm kaynaklardan verir. Nwctim : Seçili komutana tüm büyüleri ve 999 mana verir. Nwcfleshwound : Seçili komutana bir miktar Death Knight verir.
Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..