Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Programlar-Muzikler-Filmler-Oyunlar
Tek Link İndirmenin Keyfi Tüm Üyelerimiz Faydalanabilir
Arkadaşlar ben sitenizin yeni sahibiyim Moderatör ve yönetici Alımları Başlamıştır Bilginize
bana ulaşmanız için e-mail adresim: serpiljokey@hotmail.com adresine mail atmanız yeterlidir. Saygılarımla Serpil_Jokey
İşletim Sistemi: Windows 98/ME/2000/XP İşlemci: Pentium 3 @ 700 MHz RAM: 128 MB (256 MB for Windows 2000/XP) Sabit Boş Alan: 1.8 GB Free Ekran Kartı: 32 MB Ses Kartı: DirectX Compatible DirectX: 9.0b Keyboard & Mouse CD/DVD Rom Drive
Futbol oyunu denilince belkide akla ilk gelen fifa oyunudur. Ancak bu konuda hayli iddiali gözüken baska bir oyun daha var ki o da Total Club Manager 2005 oyunudur.
Total Club Manager 2005 Etkileyici 3D dünyasinda en iyi sekilde gelistirilmis gerçekçiligi ile gerçekçi yönetim imkanini sunar. Ayrica tümüyle yenilenen 3D görüntülerle maçtaki önemli anlari izlemenize olanak saglar. TCM 2004 'de 16 olan herbir oyuncu görünümü bu versiyonda 30'a çikarilmistir.
Total Club Manager 2005 , Ingiltere , Almanya , Ispanya, Fransa , Italya ve dünyanin degisik birçok ülkesinin liglerinden tüm oyunculari , takimlari içerir.
Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..