admin Or General
Mesaj Sayısı : 1266 Rep Gücü : 0 Doğum Tarihi : 01/08/86 Kayıt Tarihi : 15/09/09 Yaş : 38 Nerden : Isparta
| Konu: NBA Live 07 Ptsi Ekim 19, 2009 1:31 pm | |
| | : 2007 |
| : Sanal Sürücü |
| : Max Payne |
| : 17 (200 MB) | FHLC-76TN-ZSWN-SJ4J-AAZ4 QX3T-L4Q2-VG68-W3UB-WG4S İşletim Sistemi: Win2000 , XP İşlemci: 1.0 GHz PIII veya üstü RAM: 256 mb HDD: 3.7 GB Ekran Kartı: 32 Byte DirectX9.0c uyumlu Oyun ilk defa DVD şeklinde çıkması bizlerde acaba var mı bu oyunda farklı bir şeyler sorusunu aklımıza getirdi. Evet, yine tüm NBA severlerde alışkanlık olduğu üzere oyun çıktığı ilk anda aldık oyunu. (Özellikle T-Mac Fanları daha bir istekliydi oyunu alıp oynamaya) oyunu sorunsuz bir şekilde bilindiği üzere yükledik ve açtık oyunumuzu. Açılışta EA yine güzel bir video ile bizleri selamlıyor. Yine oyuna eklenen yeni özellikleri anlatıyor video bizlere. Video da bittikten sonra yine bildiğimiz üzere menüler karşımıza çıkıyor. Play Now, Game Modes, My NBA Live vs. vs. bu kısımlar aynı zaten farklılık yapılacak pek bir şey de yok ama gözümüze çarpan bana göre çok iyi bir yenilik var menülerde. O an gördüğümüz oyuncuya ait görüntüler var ekranın sağ üst köşesinde bu bence çok iyi bir fikir olmuş bu yenilik için EA’i tebrik ediyorum. Oyunu ilk defa açtığımda hemen olarak “What’s New” bölümüne girdim yenilikleri görebilmek için. Bu kısımda oyundaki yenilikler anlatılıyor. Özellikle X-Factor bölümüne girip dinlemenizi öneririm. Daha sonra EA Sports Extras bölümüne giriyoruz ve burada oyunun DVD olmasının bana göre başlıca sebebi olan Player Highlights bölümü çıkıyor. Bu bölümde de t-mac, lebron, kobe, steve nash, ai, wade, dirk ve gilbert arenas’ın kariyerlerinin önemli anlarıyla ilgili görüntüler yer alıyor. T-Mac’inkine SAS maçında 35 saniyede attığı 13 sayı ile ilgili görüntüleri koymuşlar sadece ona bakabildim. Aynı zamanda EA Sports Extras bölümüne döndüğümüzde Mocap With Pau Gasol bölümünde yine pau gasol ile ilgili bir video bekliyor bizi. Alışmak zor olacak gibi! Evet, sonunda takımımızı seçip oyunumuzu açıyoruz. Benim ilk gözüme çarpan her zaman kullandığım kameramı bulamamdı. Niye o kamerayı oyundan çıkarmışlar hala bilmiyorum ama hiç hoşuma gitmedi ve alışamadım yeni kameraya. Ayrıca skoru ve süreyi gösteren kare şeklindeki bölüm kalkmış en üstte ortaya yakın ve tamamen ekranı sağdan sola kaplayacak şekilde eklenmiş bu kısımda hiç hoşuma gitmedi benim. Eskisi daha iyiydi gibi. Sanırım NBA TV’deki gibi yapma düşüncesiydi bu ama pek uygulayamamışlar. Oynanabilirlikte ise gözle görülür bir gelişme var bu oyunda. Daha bir havaya sokuyor insanı. Topun hareketleri falan değişmiş daha gerçekçi hareket ediyor. Örneğin potaya attığımız top biraz daha sert gidip hemen potanın altına düşmüyor sekip uzaklaşıyor. Oyunda ribaund almak ise biraz daha zorlaştırılmış. Hatta oyun daha da zorlaşmış gibi. Daha çok savunma yapmamız gerekiyor NBA Live 07’de. Tamam, yaparız diyorsanız eğer savunmada eskisi gibi basit değil örneğin top çalma iyice zorlaşmış bu da gerçekçiliği arttıran bir etken olmuş. Hücumda ise sanki takımın yıldızları daha çok ön plana çıkıyor gibi, diğer oyuncular zor anlarda atış kaçırabiliyor. Ayrıca hücum yaparken bu oyunda içeriye daha fazla girmemiz gerekiyor. Rakibimiz dışarıda daha sert bir savunma yapıyor ve içeriye yönlenmemiz gerekiyor. Oyundaki en büyük yenilik ise serbest atışlarda yapılmış eskisi gibi potanın üstünde bir çizgi kayıp durmuyor. Oyuncumuzla şut tuşuna basıp oyuncumuzun bileğini de kendimiz ayarlamamız gerekiyor. Daha iyi olmuş gibi bu yöntem ama yinede topu geçirmek zor değil. CPU son saniyelerde öndeyken atış yapmıyor maç bitince topu elinde tutuyor. Bu da ufak ama gerçekçiliği arttıran bir detay olarak gözüme çarptı. Oyundaki en kötü yenilik ise rakip iyi bir hareket yapıyor ve basket atıyorsa biz tam topu oyuna geçiriyoruz ve o anda bir animasyon geliyor ekrana ve kamera oraya yöneldiği için göremiyoruz adamımızı. Biraz daha dikkat etmeleri gerekirdi bu hususa ama çok fazla olmadığı için pek de sorun yok gibi. Ayrıca oyun içinde oyuncumuzun superstar yeteneklerini değiştirebiliyoruz. Bu da zor anlarımızda bize baya yardımcı olabilecek bir özellik gibi. Oyunda NBA live 06’daki gibi superstar özellikler cömertçe dağıtılmış gereksizce vermişler bazı oyunculara bu özellikleri. Oyunu sistem gereksinimlerinden bahsetmek gerekirse oyunu oynayabilmek için min. Sistem gereksinimleri şöyle; Win2000 veya XP, 1.0 GHz PIII veya üstü, 256mb Ram, 3.7 GB boş alan, en Az 32 Byte DirectX9.0c'ye uyumlu Ekran Kartı gerekiyor. Tabii ki bu minimum sistem gereksinimleri oyundan zevk alarak oynamak istiyorsanız sisteminiz biraz daha iyi olmalı. Sonuç olarak EA yine bizi ne kadar tatmin edecek bilmem ama bu sefer baya bir değişiklik yapmış bizler için. Ben alın oynayın derim. Hoşuma gitti oyun. En azından şimdiye kadar PC’ye yapılmış en iyi NBA oyunu. Daha iyisini bulursanız haber verin. Hadi bol NBA’li günler. Bu şifreleri My NBA Live>NBA Codes bölümüne yazacaksınız... Adidas Garnett Bounce (Vegas dzenlemesi): KDZ2MQL17W Adidas Garnett Bounce (All-Star düzenlemesi): HYIOUHCAAN Adidas T-Mac 6 (All-Star düzenlemesi): MCJK843NNC Adidas T-Mac 6 (Vegas düzenlemesi): 84GF7EJG8V Adidas Crazy 8 (St. Patty's düzenlemesi): CC98KKL814 Adidas Campus Lt (St. Patty's düzenlemesi): CLT2983NC8 Adidas Equipment Bball (St. Patty's düzenlemesi): 22OIUJKMDR Adidas Stealth (All-Star düzenlemesi): FE454DFJCC Adidas Gil-Zero (All-Star düzenlemesi): 23DN1PPOG4 Adidas Gil-Zero (Vegas düzenlemesi): QQQ3JCUYQ7 Adidas Gil-Zero Mid (Deplansman): 369V6RVU3G Adidas Gil-Zero Mid (Ev sahibi): 1GSJC8JWRL Adidas C-Billups (All-Star düzenlemesi): BV6877HB9N Adidas C-Billups (Vegas düzenlemesi): 85NVLDMWS5 Adidas BTB Low (St. Patty's düzenlemesi): 7FB3KS9JQ0 Adidas Artillery II (Siyah): 99B6356HAN Adidas Artillery II (Beyaz): NTGNFUE87H Bobcats Alternative Forması: WEDX671H7S Nets Alternative Forması: D4SAA98U5H Jazz Alternativ Forması: VCB189FK83 Wizards Alternativ Forması: QV93NLKXQC Doğu All-Star Ev sahibi Forması: 5654ND43N6 Doğu All-Star Deplansman Forması: WOCNW4KL7L Batı All-Star Ev sahibi Forması: 993NSKL199 Batı All-Star away jersey: XX93BVL20U
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|