admin Or General
Mesaj Sayısı : 1266 Rep Gücü : 0 Doğum Tarihi : 01/08/86 Kayıt Tarihi : 15/09/09 Yaş : 38 Nerden : Isparta
| Konu: Commandos 3:Destination Berlin C.tesi Kas. 28, 2009 7:54 pm | |
| | : Destination Berlin |
| : Mevcut |
| : Sanal Sürücü |
| : Max Payne |
| : 10 (200 MB) | Pentium III 700MHz 128 MB RAM 4X CD-ROM 32 MB ekran kartı 2000 MB hd alanı DirectX v9.0 Oyun çıkar çıkmaz bilgisayar oyuncuları tarafından yapılan ilk eleştiri Commandos 3’ün çok zor bir oyun olduğuydu. Objektif olarak bakıldığında bu doğru olabilir, ancak ben bu yargıyı o kadar da doğru bulmuyorum. Sebebine gelince, bence ilk olarak oyunu zor olarak yorumlayanların yorumlarını dinlediğimde çıkardığım bir sonuç oldu. Commandos 1 ve 2’de oyuncu neyi yapması gerektiği, hangi yolu izlemesi gerektiği konusunda sadece bir yola sabitlendirilmişti. Çevremdeki “iyi commandos oyuncusu” olarak tanıdığım tüm oyuncuların yaptıkları üç aşağı beş yukarı aynıydı, yani kısaca sonuca ulaşmak için kullanılabilecek tek bir yol vardı. Ancak Commandos 3 bize bunun tam tersi bir görüntü sunuyor. Commandos 3’de görevi bitirme konusunda izleyeceğiniz yolda tamamen serbestsiniz. Hal böyle olunca, bilgisayar oyuncusu oyunu, daha doğrusu bölümü bitirmek için otobanda üst geçitten geçme gibi bir opsiyonu varken, direk yol üzerinden geçmeye çalışıyor ve bunun sonucu da ne yazık ki nerdeyse her zaman hüsran oluyor. Ben oyunun bu özelliğine dikkatle eğinilmesi gerektiği taraftarıyım. Sözlerim yanlış anlaşılmasın ama bazı oyunlar vardır ve bu oyunları bende dahil olmak üzere istisnasız herkes kaba bir tabirle ahmakça diyebileceğimiz bir şekilde oynar. Örnek olarak FPS’ler bu tip oyunlardır. Silahı elinize alırsınız (multiplayer oynamadığımızı düşünüyorum) ve duvarın arkasında kaç kişi olduğunu düşünmeden odaya dalar ve adamları biçersiniz, böylece oyun sizin istediğinizi size verir. Hiç düşünmeden kısa sürede oyunu bitirirsiniz, deşarj olursunuz ve başarı duygusunu tadarken görsel şölenin zevkini çıkarırsınız. Hile modunu aktif hale getirmek için isminizi SOYINCAPAZ olarak yazın ve hileleri yapmak için aşağıdaki tuşlara basın: [Ctrl] + I - Tanrı modu [Ctrl] + V - Görünmezlik [Shift] + X - Şeçtiğiniz comandonuzu mouseunuzla işaretlediğiniz yere taşırsınız [Ctrl] + [-] - Frame Rate'i gösterir [Ctrl] + [Shift] + N - Görev atlatır [Ctrl] + [Shift] + X - Bütün düşmanları yokeder Bölüm Şifreleri Mission 1 - NS2B7 Mission 2 - GMD1T Mission 3 - NMD15 Mission 4 - YDNCQ Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz.. | |
|