Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Programlar-Muzikler-Filmler-Oyunlar
Tek Link İndirmenin Keyfi Tüm Üyelerimiz Faydalanabilir
Arkadaşlar ben sitenizin yeni sahibiyim Moderatör ve yönetici Alımları Başlamıştır Bilginize
bana ulaşmanız için e-mail adresim: serpiljokey@hotmail.com adresine mail atmanız yeterlidir. Saygılarımla Serpil_Jokey
Mesaj Sayısı : 1266 Rep Gücü : 0 Doğum Tarihi : 01/08/86 Kayıt Tarihi : 15/09/09 Yaş : 38 Nerden : Isparta
Konu: Uefa Euro 2008 (Avusturya-İşviçre) Ptsi Ekim 19, 2009 12:51 pm
Oyun Hakkında;
Sürüm Adı ____ : 2008 Rar Şifresi_____: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Crack________ : Mevcut Dosya Türü ___ : Sanal Sürücü Upload Eden___: Max Payne Part Sayısı ____: 16 (100 MB) Serial ________: 9EGY-ZFKW-5587-U13C-1VTY Serial ________: 5SSJ-GQFW-7NMK-N853-4VTY Serial ________: 3KUU-XXLU-534J-UHG1-EVTY Serial ________: EY7F-HVHJ-J40A-MCD1-2VTY Serial ________: 5L77-7P3Z-68KL-J7N9-2VTY [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Artık bir klasik haline gelen Avrupa Şampiyonası serisini bu senede Ea Sport firması yapıyor. Yeni oyununda grafik açısından devrim niteliği taşıyan yenilikler olduğu kulaktan kulağa dolaşmakta.
10 Nisan 2008 tarihinde çıkması planlanan oyunda Avrupa'da bulunan 50 takımıda yönetebileceğiz. Ayrıca Turnuvanın gerçekçiliği için ön eleme turlarıda unutulmamış.
EA SPORTS'un yeni oyununda bizler için yeni özelliğini sunuyor. Takımımızın kaptanı olup oyuncuları yönlendirebilip başarıdan barayıya koşabileceğiz. Bu özellik için henüz net bir açıklama yapılmasa da herkesin hoşuna gideceğini düşünüyorum.
Artık elde edilen başarılarda daha farklı sevinç gösterileri görebileceğiz, gerçekçi kupa seronomisine katılabiliriz. EA Sport bu oyununda gerçekçiliği bize yaşatmak için elinden geleni yapmış gözüküyor. EA Sport'un yıllardır değiştirmediği bu özellik yapılan baskıcı eleştiriler sonucunda elini cebine attığını gösteriyor.