Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Programlar-Muzikler-Filmler-Oyunlar
Tek Link İndirmenin Keyfi Tüm Üyelerimiz Faydalanabilir
Arkadaşlar ben sitenizin yeni sahibiyim Moderatör ve yönetici Alımları Başlamıştır Bilginize
bana ulaşmanız için e-mail adresim: serpiljokey@hotmail.com adresine mail atmanız yeterlidir. Saygılarımla Serpil_Jokey
2. Dünya Savaşı olmasa herhalde oyun dünyası bayağı bir sarsılmış durumda olurdu. Savaşın bitmesinin üzerinden yıllar geçmiş olsa da biz oyuncular için asla bitmeyecek gibi görünüyor. 2. Dünya Savaşı konulu oynadığımız oyunların herhalde sayısını unutmuşuzdur. FPS, RTS ve diğer bir çok türde ne kadar Japon veya Nazi öldürdüğünü hatırlayan var mı acaba? Peki 2. Dünya Savaşına bir de havadan bakmaya ne dersiniz? Pasifik"i şöyle bir yukarılardan seyredelim. Karada çok savaştık, havalanmanın zamanı geldi.
İyi bir pilot olmanın başlıca şartı sağlam bir eğitimdir. Savaşan şahinler kadar olamasanız da gökyüzünde hayatta kalabilmeniz için öncelikle alın defterinizi, kitabınızı okula gidiyoruz. Evet, Heroes of The Pacific"te uçuş okuluna (Flight School) gideceğiz ilk önce. Burada nasıl uçağımızı havalandıracağımızı, nasıl savaşacağımıza, bombardıman ve manevra kabiliyetlerimizi geliştireceğimizi burada öğreneceğiz. Kontrollere kadar her şeyi sorunsuz kavrayabilmeniz için okuldan kaytarmayın sakın.
Uçak simülasyonlarından hep korkmuşumdur. Bir sürü tuş ve kontrol edilmesi imkansız uçaklardan hep nefret etmişimdir. Heroes of The Pacific ise beni kesinlikle kaliteli bir oynanabilirlik ile tam kalbimden vurdu diyebilirim. Daha birkaç hafta öncesinde küçük dev WWII: Pacific Heroes isimli uçak oyununu oynayıp, vay be şu oyunun akıllı bir PC versiyonu olsa diye iç geçirirken birde karşıma ne çıksın? Heroes of The Pacific: Simülasyon oyunlarındaki gerçekçiliği ve arcade oyunlarının kolaylığı ile uçak oyunları fanatiklerinin kaçırmaması gereken bir oyun oluveriyor. Oyun daha açar açmaz sizi menuleri ile etkilemeye hazır. Oyunun menuleri çizgi roman havasında. 2. Dünya savaşından afişler, duvar kağıtları ve çizgi roman havası ile menulere aktarılmış. Çok da güzel bir atmosfer hazırlanmış oyuna.
İşletim Sistemi : Windows ME/XP/2000 Ekran Bileşeni : DirectX 9.0c İşlemci : Pentium III or Athlon at 1GHz RAM : 256mb RAM Ekran Kartı : Supported Graphics card Ses Kartı : DirectX 9 Compatible Sound Card Sürücü : 2x DVD-ROM Drive