Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Programlar-Muzikler-Filmler-Oyunlar
Tek Link İndirmenin Keyfi Tüm Üyelerimiz Faydalanabilir
Arkadaşlar ben sitenizin yeni sahibiyim Moderatör ve yönetici Alımları Başlamıştır Bilginize
bana ulaşmanız için e-mail adresim: serpiljokey@hotmail.com adresine mail atmanız yeterlidir. Saygılarımla Serpil_Jokey
Mesaj Sayısı : 1266 Rep Gücü : 0 Doğum Tarihi : 01/08/86 Kayıt Tarihi : 15/09/09 Yaş : 38 Nerden : Isparta
Konu: Attack On Pearl Harbor Perş. Kas. 05, 2009 5:36 pm
Oyun Hakkında;
Sürüm Adı ____ : 2007 Rar Şifresi_____: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Crack________ : Mevcut Dosya Türü ___ : Sanal Sürücü Upload Eden___: Tomb Raider Part Sayısı ____: 2 (200 MB) Açabilmeniz için önerdiğimiz program:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Nocd Crack____:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sistem Gereksinimleri; Windows 2000/XP/Vista 2.0 Ghz CPU 512MB RAM 500MB free HD space 3D card with 64MB RAM (128 recommended) DirectX 9.0 or later
Oyun Japonya’nın Pearl Harbor’ı bombalamasını konu alıyor. Oyunda iki tür görev seçeneği var Biri Japonlara ait diğeride Amerikalılar. Japon görevine Pearl Harbor’a ani bir bombalama görevi ile başlıyoruz. Hava savunma sistemlerini, haberleşme sistemlerini ve son olarakda havalanmak üzere olan uçakları bombalıyoruz. Tabiki biz bunları yaparken diğer uçaklarda gemileri bombalıyor yani gerçeğine çok benzer bir görev olmuş. Amerika ile ise Japonyanın bu ani saldırısana karşılık havalanan bir uçağın içinde başlıyoruz. Görevin gerçekçiliği açısından ne kadar uçak vurursak vuralım. Pearl Harbor ağır bir bombardımana tutuluyor. Oyundaki görev sayısı her iki ülke görevlerini topladığımızda gerçekten tatmin edici bir düzeye ulaşıyor diyebiliriz. Her görev sonunda topladığımız tecrübe puanları ilede rütbe atlıyoruz buda ayrı bir güzellik katmış bence. Her zaman pilot olmak istemişimdir. Ama o karmaşık aletleri nasıl kullanacağımıda bilmiyorum diyorsanız. Bu oyun tam size göre. İyi Uçuşlar…