Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Programlar-Muzikler-Filmler-Oyunlar
Tek Link İndirmenin Keyfi Tüm Üyelerimiz Faydalanabilir
Arkadaşlar ben sitenizin yeni sahibiyim Moderatör ve yönetici Alımları Başlamıştır Bilginize
bana ulaşmanız için e-mail adresim: serpiljokey@hotmail.com adresine mail atmanız yeterlidir. Saygılarımla Serpil_Jokey
Oyun İngilizce oynamak için;kurulumunun en başında Language bölümü vardır,oradan İngilizce dil seçeneğini işaretlemeniz lazım aksi halde oyun Rusça olarak kurulmaktadır.Kurulum menüsünde soru işaretli bölümler geliyor ve üstteki menüden altta olan soru işaretli bölümü seçerseniz oyunu ingilizce kurarsınız.
Ben yine oyunu ingilizce yapamadım diyenler içinde işte ingilizce yama:
İngilizce yama kurulumu: Patch'i cd image'ının yanında çalıştırın,ingilizce seçeneğini seçin,installe tıkladıgınızda soru işaretli bölümde en fazla soru işaretli olan seçeneği seçerseniz oyun ingilizce olmaktadır.Oyunu yüklediyseniz kaldırıp ilk patchi uygulayıp sonradan oyunu yüklemeniz gerekiyor.
Windows 98/ME/2000/XP/Vista Pentium IV 2GHz 512 MB of System RAM 500 MB Hard Disk Space 64MB RAM Video Card DirectX 9.0 or later Sound card with speakers Quad Speed or better CD-ROM drive
Desert Operations provides an accurate simulation of both helicopters including realistic flight dynamics, authentic weapons systems and detailed cockpits, displays and instruments. You can fly as both pilot and co-pilot/gunner and the crew are fully animated to increase the immersion.
Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..