Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Programlar-Muzikler-Filmler-Oyunlar
Tek Link İndirmenin Keyfi Tüm Üyelerimiz Faydalanabilir
Arkadaşlar ben sitenizin yeni sahibiyim Moderatör ve yönetici Alımları Başlamıştır Bilginize
bana ulaşmanız için e-mail adresim: serpiljokey@hotmail.com adresine mail atmanız yeterlidir. Saygılarımla Serpil_Jokey
Minimum: • Windows XP Service Pack 2, Vista Service Pack 1 • DirectX 9.0c (June 2008) • Athlon 64 3200 or Pentium 4 3.2 GHz • 1024 MB RAM • Video card with 256 MB of memory and support for DirectX 9.0c • Sound with support for DirectX 9.0c • 4.2 GB of free hard disk space • 2x DVD ROM
Önerilen: • AMD Athlon 64 X2 4800 or Intel Core2 2GHz and above • 2048 MB RAM • ATI Radeon 3850 and higher • NVidia GeForce 8800GT and above
RTL Games, Türk televizyonlarında Kobra Takibi ismiyle gösterilen aksiyon yüklü Alarm für Cobra 11‘in yeni oyun uyarlaması Alarm for Cobra 11: Burning Wheels yayınladı. Eğitim ve farklı görevlerin yer aldığı oyunda, tıpkı dizideki gibi şehrin içinde adrenalin dolu kovalamacalar sürüyor...
Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..