Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Programlar-Muzikler-Filmler-Oyunlar
Tek Link İndirmenin Keyfi Tüm Üyelerimiz Faydalanabilir
Arkadaşlar ben sitenizin yeni sahibiyim Moderatör ve yönetici Alımları Başlamıştır Bilginize
bana ulaşmanız için e-mail adresim: serpiljokey@hotmail.com adresine mail atmanız yeterlidir. Saygılarımla Serpil_Jokey
Mesaj Sayısı : 1266 Rep Gücü : 0 Doğum Tarihi : 01/08/86 Kayıt Tarihi : 15/09/09 Yaş : 38 Nerden : Isparta
Konu: Need For Speed Carbon Collector's Edition Cuma Ekim 30, 2009 11:10 am
Need For Speed Carbon Para - %100 Save - Tr Yama
Rar'ın İçerisinde Crack, Carbon'un para Yama'sı, %100 save'si ve %100 Türkçe Yaması Mevcuttur.
Crack: ÇaLışmayan OyunLarda Hedef BuL Dizinine KopyaLayın.
Save: %100 Save'yi BeLgeLerimde Oyunun Save Dosyasına Atabilirsiniz. %100 Save'yi AttıkTan sonra [SaveVal.exe]'yi Çalıştırın [AXMINE]'yi seçin [apply]'e TıkLayın. Oyunu %100 Bitmiş HaLiyLe Oynayın.
Türkçe Yama: [Carbon Tr yama.exe]'ye TıkLayın. KabuL Ediyorum'a TıkLayın. [YükLe]'ye TıkLayın Ve Oyununuz %100 TürkÇe OLsun.
Para: Para Yamasını İse [NFSCSaveEditor.exe]'ye tıkLayın. Karşınıza Cıkan Editörde Hangi Oyun'a Para Atmak İstiyorsanız O'nu Seçin ve [edit]'e TıkLayın. Blockları KaLdırın İsterseniz. KiLitLeri Açmış OLursunuz. Ne Kadar Para İsterseniz Oraya yazın ve Oyuna Girin. İstediğini Kadar Paranız Olacaktır.