Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Programlar-Muzikler-Filmler-Oyunlar
Tek Link İndirmenin Keyfi Tüm Üyelerimiz Faydalanabilir
Arkadaşlar ben sitenizin yeni sahibiyim Moderatör ve yönetici Alımları Başlamıştır Bilginize
bana ulaşmanız için e-mail adresim: serpiljokey@hotmail.com adresine mail atmanız yeterlidir. Saygılarımla Serpil_Jokey
İşletim Sistemi: Microsoft Windows 2000/XP İşlemci: Intel Pentium 4 Processor 2.0GHz (with SSE support) RAM: 512 MB Ekran Kartı: 3D-graphics card: NVIDIA GeForce 6600+ / ATI Radeon 9700+ with 128 MB RAM and support of pixel and vertex shaders 2.0 version HDD: 1GB available at the hard drive CD ROM: DVD-ROM
Önerilen: İşletim Sistemi: Microsoft Windows 2000/XP İşlemci: Intel Core2 Duo Processor 1.86GHz (E6300) RAM: 1 GB Ekran Kartı: 3D-graphics card: NVIDIA GeForce 7800+, ATI Radeon X1800+ with 256 MB RAM and support of pixel and vertex 2.0 version Ses Kartı: DVD-ROM HDD: 1GB available at the hard drive
Death Track: Resurrection oldukça başarılı bir yarış oyunudur. Adından da anlaşılacağı üzere yarış içerisinde yarışçıların birbirlerini yarışdışı bırakmaları için şiddete de başvuruluyor. Dünyanın kaosta olduğu çok yakın bir gelecek senaryosunda oynanan oyunda geleneksel sporlar yerlerini çok daha agresi olanlara bırakmış durumda. Şiddet ve acımasızlık ve izleyicilerin izlerken eğlenmesi için acı çeken sporcular oyun içerisinde oldukça fazla. Dünya nüfusunun tamamının izleyeceği ve bütün büyük şehirlerde geçecek olan bir kurtuluş yarışı içerisinde bulacaksınız kendinizi. Güçlü arabalar, farklı, heyecanlı ve vahşi araba savaşları bu yarışın içerisinde bulunuyor.
Death Race'den çıkmak için yapmanız gereken şey basit: Rakipleri safdışı bırakarak bitiş çizgisini geçmek.
Güzel grafikleri ve eğlenceli yapısı ile vahşet ve yarış oyunlarını birarada görmek isteyen oyuncuların kesinlikle zevk alacağı güzel bir oyun olan Death Race ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..