Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Programlar-Muzikler-Filmler-Oyunlar
Tek Link İndirmenin Keyfi Tüm Üyelerimiz Faydalanabilir
Arkadaşlar ben sitenizin yeni sahibiyim Moderatör ve yönetici Alımları Başlamıştır Bilginize
bana ulaşmanız için e-mail adresim: serpiljokey@hotmail.com adresine mail atmanız yeterlidir. Saygılarımla Serpil_Jokey
Minimum: Windows XP, 2000 or Vista Operating System Pentium III or Athlon 1.0GHz Processor 512 MB RAM, 850 MB available hard drive space 32 MB Video Card Internet connection for multiplayer
Yeni bir oyunla daha karşınızdayım. Bu oyun benim favorilerim arasında. Gerçekçi bir Simülator oyunu olmuş, gerçekten hoş grafikleri olan, hoş bir yapım. Olumsuz yanı ise Başta Türkiye'yi seçemiyor olmamız. Fakat onunda çaresi yamayla giderilmiş 54 MB boyuntunda ki yamayı indirdikten sonra Türkiye'yi alıp savaşa hazırlık yapabilirsiniz. Aynı zamanda çeşitli araştırmalar yaparak Bazı yeni tank, uçak, gemi, nükleer silah, tasarruf sistemleri geliştirebilirsiniz. Kısacası 2.Dünya Savaşında napıldıysa aynısını sizde yapabilirsiniz. Oyunda oynanabilir Toplam 6 seneryo vardır istediğiniz birinden başlayıp savaşı adım adım izleyebilirsiniz. Ve ya sizde güçlerini topladıktan sonra savaşa katılarak sınırlarınızı genişletebilirsiniz. Herşey sizin elinizde. Tıpkı gerçekteki gibi üzerinize baskılar gelecektir savaşa girmeniz için. Durumu iyi gözetleyip gireceğiniz ittifakları iyi seçmelisiniz yoksa kısa zamanda tarih sayfasından silinebilirsiniz. Ben bir keresinde Almanlar ile ittifak olduğumda. ABD'ye kadar ilerlemiştik oraları da elimize geçirdik hiç bir güç duramadı karşımızda. Oyunu biz kazandık tabi. Bunun gibi Girceğiniz İttifaklara dikkat edin. Oyun tur tabanlı strateji temeline dayanır.