Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Programlar-Muzikler-Filmler-Oyunlar
Tek Link İndirmenin Keyfi Tüm Üyelerimiz Faydalanabilir
Arkadaşlar ben sitenizin yeni sahibiyim Moderatör ve yönetici Alımları Başlamıştır Bilginize
bana ulaşmanız için e-mail adresim: serpiljokey@hotmail.com adresine mail atmanız yeterlidir. Saygılarımla Serpil_Jokey
Sinemada çığır açan Toy Story, üçüncü filmi ile tekrar beyazperde de boy göstermeye hazırlanıyor. Film ile birlikte serinin yeni oyunu da aynı dönemde çıkışını yapıyor.
Toy Story 3'te bulunan Toy Box modu sayesinde serbest bir oynanışa sahip olabileceksiniz. Açık bir dünya sunan modda hayalinizdeki rengârenk dünyayı yaratabileceksiniz. Kendi hikayelerinizi kurgulayabilecek ve karakterlerinizi oluşturabileceksiniz.
Toy Story 3 oyunu Disney Interactive’in çocuklar için ilk açık dünya oyunu. Yani oyundaki Oyunkutusu modu ile çocuklar kendi faztazilerini hayata geçirip isteklerine göre oyunu şekillendirebilecekler. Mesela oyun kutusundaki tüm Toy Story karakterlerini istedikleri gibi yerleştirip kendi Toy Story dünyalarını yaratabilecekler.
İşletim Sistemi: Windows XP, Vista , Windows 7 İşlemci:Intel Pentium IV at 2.4 GHz / AMD 3000+ Ekran Kartı: 128 MB - shader model 2 - NVIDIA GeForce FX 5600 , ATI Radeon 9600 RAM: 1 GB HDD: 6 GB